Over FNV|UTA

Het FNV|UTA project zet zich in voor Uitvoerend, Technisch, en Administratief personeel in de bouw. Ons dynamische team heeft een eigen manier van werken, website en nieuwsbrieven, sociale media, en een eigen vormgeving. We spreken verschillende doelgroepen aan, waaronder Young Professionals en Vrouwen in de Bouw.

We zijn een klein, maar multidisciplinair team, en hebben zelf alle kennis en kunde in huis. Of het nu een item is, of een volledige campagne, van begin tot eind kunnen we het zelf realiseren. De onderwerpen van de content lopen uiteen. Van video-items over een webinar dat we organiseren, tot longreads over digitalisering en innovaties in de bouwsector.

Binnenkort verhuist onze webomgeving over naar een nieuwe webhost. Voor ons een uitgelezen moment om al onze content eens onder de loep te nemen. Een enorme klus! Hiervoor zijn we op zoek naar een student die ons hierin kan ondersteunen. Je gaat artikelen en pagina’s met informatie op de website schrijven en updaten. Ook zoek je bijpassend beeldmateriaal. Eens per week neem je deel aan de redactievergadering van ons team, waar je ook ruimte krijgt om zelf ideeën in te brengen.

Jouw profiel

  • Vlotte pen
  • Flexibel
  • Zelfstandig
  • Goede communicatie
  • Je kunt omgaan met deadlines
  • Enige kennis over de vakbond is een pre 

 

Wat bieden we jou?

Je komt te werken in een jong en dynamisch team. Er is voldoende ruimte om je eigen ideeën met ons te delen. Je doet ervaring op in de webhosts WordPress en Kentico, en leert hoe het er achter de schermen van een (nieuws)platform aan toe gaat. Er ligt voldoende werk om een flink aantal uren te draaien bij FNV|UTA. Je zult veel ervaring op doen als redacteur en beeldredacteur. Je werkt veelal vanuit huis, maar zult regelmatig met het hele team in contact komen en vergaderen via Teams. En er is een vergoeding beschikbaar!

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen door een e-mail te sturen naar Sofie.Bolder@fnv.nl

Bedrijfsgegevens

FNV|UTA

Pegasusweg 200

3067 KX Rotterdam