Sta je altijd klaar om je mening te geven over de nieuwste muziek? Dan ben je bij Nieuweplaat op aan het juiste adres! Nieuweplaat wordt gemaakt door muziekliefhebbers voor muziekliefhebbers. Onze deur staat altijd open voor enthousiastelingen met een goede pen. Met jouw recensies en spots lever je direct een bijdrage.

Je kan voor ons:
– Spotten (het opmerken en een platform geven van de nieuwste singles en videoclips)
– Recenseren (het schrijven van een albumrecensie)
– Interviewen (spreekt voor zich. NB. het aanbod is hiervoor niet altijd even ruim, al mag je uiteraard ook zelf met interviews/ideeën op de proppen komen) Er staat wat ons betreft zowel geen minimum als maximum op het aantal uur dat jij in de site wilt steken. Elke bijdrage is welkom! Bij interesse mail naar kasper@nieuweplaat.nl  of WhatsApp naar 06-34989703.