De bouw- en vastgoedwereld zit vol fascinerende verhalen: van ontwikkelaars van woontorens tot overheden zich bezighouden over infrastructurele projecten, aannemers die kantoorpanden omtoveren tot prachtige duurzame appartementen en architecten die de mooiste ontwerpen maken. Als db-m werken we voor al deze organisaties en willen we deze verhalen graag vertellen op onze website en sociale media. Aan de ene kant omdat we vinden dat deze verhalen verteld mogen worden, aan de andere kant om onze samenwerking – in de vorm van een review – zichtbaar te maken. Ben jij het journalistieke talent dat de interviews voor ons afneemt en uitwerkt tot pakkende (online) verhalen?

Vind je het leuk om meer marketing- en communicatietaken op je te nemen? Dan is daar zeker ruimte voor!

We zoeken iemand:

  • Die het leuk vindt om zelfstandig op flexibele basis interviews af te nemen en daar online artikelen van te maken, met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en vaardigheden in het schrijven van (online) teksten (bij voorkeur SEO-proof);
  • Die het leuk vindt om (op termijn) meer marketing- en communicatietaken op zich te nemen, een beetje handig is met Photoshop, WordPress, LinkedIn, Instagram en Mailchimp, of dat wil leren. 

Praktisch:

  • We zitten zelf vol ideeën, maar zijn ook geïnteresseerd in jouw ideeën!
  • Je krijgt veel vrijheid, in ruil daarvoor is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, goed communiceert en om kunt gaan met deadlines.
  • Je mag vanuit huis werken, maar bent ook welkom op ons kantoor in Vianen. Interviews vinden voornamelijk op het kantoor van de geïnterviewde.
  • We houden nu rekening met gemiddeld 1 interview per maand, andere taken in overleg
  • Uiteraard bieden we je een passende vergoeding en begeleiding in je werk
  • Start: zo snel mogelijk

 Heb je interesse? Neem dan contact op met Petra, via info@db-m.nl of 088-126 7400. We zien graag enkele eerder geschreven teksten tegemoet. Wil je ons eerst leren kennen? Kijk dan alvast op www.db-m.nl.