Houd je van tv- series kijken op Netflix, Videoland en op tv? Of ben je gek op films? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voorwww.allesoverseries.nl en www.allesoverfilms.nl zijn we op zoek naar studenten om de redactie te versterken.

Werken doe je gewoon vanuit huis en er is veel ruimte voor eigen ideeën. Sterker nog, dat moedigen we juist aan!

We kunnen nog geen vergoeding bieden maar er zitten een hoop leuke extraatjes aan verbonden zoals het mogen recenseren van DVD’s/Blu-rays en games. Of het zien van films voor ze uitkomen. Daarnaast krijg je veel begeleiding om te zorgen dat jij je journalistieke talenten binnen dit segment zal kunnen ontplooien.

Als je interesse hebt, stuur dan een mailtje met informatie over jezelf en waarom het je leuk lijkt om voor ons te schrijven naar michelle@allesoverseries.nl. Laat ook even weten of je voorkeur uitgaat naar het schrijven over films of series.