We zoeken een hands-on storyteller die meehelpt het Unikwartier (Universiteitskwartier ) op de kaart te zetten. Het Unikwartier is een bruisend, eigenzinnig stukje Utrecht Centrum. Met gezellige restaurants, knusse koffietentjes, hippe designshops, lokale festivals en culturele instituten zoals de Uni-bieb en de Schouwburg is deze wijk een parel die nog door veel meer mensen ontdekt mag worden.

Jij kan bijdragen deze gave wijk te promoten! Samen met The Projects (www.projectsonline.nl) werk je aan online publiciteit in de breedste zin van het woord. Je bent een bevlogen aanjager van onze Instagram, Facebook en website (www.unikwartier.nl). Je maakt content voor deze kanalen en zorgt dat nieuws, acties en events uit de buurt op een originele manier worden gepromoot. De gaafste artikelen plug je bij externe media om free publicity te genereren. Soms ga je op bezoek bij ondernemers of markante figuren uit de buurt om interviews te doen en leuke features te schrijven.

Sturing en feedback ontvang je van het bureau. Maar let op, er wordt veel zelfstandigheid, initiatief en daadkracht van je gevraagd. Gedurende 3 maanden heb je de kans om een geweldige bak ervaring op te doen.

Heb jij een vlotte pen, maak je lekkere foto’s en filmpjes, ben je een social media monster en klaar om ervaring op te doen met all-round communicatie? Grijp dan je kans, en kom het Unikwartier-team versterken!

Werkdruk: 8 tot 10 uur per week.

Minimaal 10 weken beschikbaar in een periode.

Vergoeding: € 600 per periode.

Eerste periode: 1 maart t/m 31 mei 2020.

Tweede periode: 1 juni t/m 30 augustus 2020.

Derde periode: 1 september t/m 31 november 2020

Denk jij dat je er klaar voor bent? Stuur je motivatie naar Sven Willemse: sven@theprojectsonline.nl of bel The Projects op 030 2010791 voor meer informatie.