SENTIMENTAL JOURNAL wordt een nieuw, exclusief tijdschrift met de uitstraling van een boek. Het gaat over verzamelen in de breedste zin van het woord met onderwerpen als vakmanschap, geschiedenis, kunst, mode, wonen, eten en reizen. Sentimental Journal zal in het Engels worden uitgegeven en 4 x per jaar verschijnen. Elk nummer heeft een ander thema.

De freelancer die wij zoeken is iemand die verhalen wil vertellen. De eindopdracht zal dan ook bestaan uit 4 interviews voor een van bovenstaande onderwerpen

Voor de interviews zou je maximaal 8 dagen de tijd nodig hebben, dit komt bovenop de tijd die je doorbrengt op de redactie. Als redactie-assistent zou je 2 a 3 dagen in de week kunnen werken vanaf februari 2020.

Van de student verwachten we: affiniteit met het onderwerp, creativiteit, flexibiliteit, bedreven in social media, schrijversambities en interesse in de tijdschriftenbranche, ook verwachten we enige zelfstandigheid. Een goede beheersing van de Engelse taal is wel een pre.

Onze redactie bestaat momenteel uit 2 personen, aangevuld door ongeveer 8 freelancers. Wij zijn gevestigd in Amsterdam.

Een website hebben we nog niet, aangezien het magazine pas in september 2020 zal verschijnen.

Helaas is er geen budget voor deze opdracht, wel kunnen de onkosten, indien nodig, worden vergoed. Ook kunnen we eventueel afspreken dat na de lancering er sowieso 3 betaalde opdrachten zullen volgen.

Naam: Linda Loenen en Helma Bongenaar

Adres: Govert Flinckstraat 274  1073 CG Amsterdam

Telefoon: 0621810520  Mailadres: linda@aglimpseinto.com