Beste beursbengel, financefreak en/of economie-nerd,

De Geldpers is een jong en brutaal financieel medium dat nieuws brengt voor een jonge doelgroep. Waar de gevestigde orde van het financiële nieuws saai en moeilijk te volgen is, zijn wij dat niet. We brengen nieuws over de beurzen, economie en natuurlijk ook crypto’s op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier.

De Geldpers stuurt elke dag een nieuwsbrief naar meer dan 1000 abonnees. De nieuwsbrief wordt elke dag om 12:00 uur verstuurd en bestaat uit vier korte artikelen en drie rubrieken. De rubrieken zijn

1) de hoogste stijgers en dalers op de beurs, 2) de cryptokoersen en 3) een financiële term uitgelegd.

Wat ga je doen? Wij zijn op zoek naar mensen die voor ons deze nieuwsbrief willen maken. Het duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur om ‘m te maken. Je zoekt naar financieel nieuws en vertaalt dit naar onze doelgroep in zo’n 100 à 150 woorden per stukje. Als je benieuwd bent hoe de nieuwsbrief er uitziet, check dan even ons archief!

Vergoeding Let’s talk business. We kunnen je 20 euro per nieuwsbrief betalen. In het begin zal dit voor 2 uurtjes werk zijn, maar zodra je een beetje ingewerkt bent, zal je hier waarschijnlijk nog maar 1,5 uur voor nodig hebben. Je werkt in een team, dus je wordt in overleg ingeroosterd.

Overtuigd? Of heb je nog vragen? Stuur ons een berichtje: Max van Hasenbroek W: https://www.degeldpers.nl/ E: max@degeldpers.nl T: 06 28 06 10 70