De leukste opdrachten zijn opdrachten waarin je al je creativiteit kunt stoppen. Toch? Laat ik nu net zo’n klus voor je hebben. Ik zoek iemand die (af en toe) bij verschillende projecten mijn rechterhand wil zijn. Deze keer gaat het om het maken van tekstproducties/schrijven van reportages voor een transportmagazine. Een old school tijdschrift dus. De invalshoek laat ik (vooralsnog) aan jou. Je bent dus helemaal vrij in hoe je het artikel vormgeeft.

Benodigdheden om deze klus goed te kunnen doen:

* Schrijfskills;
* Out-of-the-box kunnen denken;
* Nieuwsgierigheid
* Doortastendheid
* Oprechte interesse in anderen

Beschik je hier niet (allemaal) over? Geen probleem, dan hoop ik je het te leren. Overigens krijg je gewoon een redelijke vergoeding voor je diensten.

Ik heb meerdere artikelen in de aanbieding. Ik kan ze uitzetten bij één of meerdere personen. Mijn bedrijf is gevestigd in Noord-Holland, nabij Alkmaar. Je kunt bij mij op kantoor werken, maar vanuit huis of The Coffee Company mag ook. Ik schat in dat je met één artikel (in totaal) ongeveer een dag bezig bent.

Reageren? Mail naar myrkevanderdoes@outlook.online of bel (06) 43 09 98 08. Dit kan tot 24 september 2019. Het streven is om de teksten zo spoedig mogelijk daarna te maken.

deschrijfcompany.com | 06-43 09 98 08

Bezoekadres : Bijlestaal 52 / 1.10
1721 PW Broek op Langedijk

Postadres: Pelmolen 1
1723 CH Noord-Scharwoude