Wij bieden jou een uitdagende opdracht in een opkomend, innovatief technologisch bedrijf. We brengen een compleet nieuw samenwerkingsplatform op de markt, Share-board. Daarvoor hebben we jou nodig: om inhoudelijk sterke artikelen te schrijven op basis van interviews die je doet met verschillende experts.

Je werkt samen met onze jonge professionals, waaronder een ervaren online schrijver-journalist (10+ jaar ervaring). De artikelen waarvan jij trekker bent, worden uiteraard op jouw naam gepubliceerd.

In overleg werk je part-time of full-time. Minimale looptijd is 3 maanden. Startdatum in september, of anders in overleg. We bieden een passende vergoeding.

Wie zijn wij? Share-board is opgericht door Wim en Jozeph, 2 vrienden met 25 jaar ervaring in veilige en duurzame ICT-systemen. Ze werken samen met een klein team van jonge professionals, die de onlinemarketingstrategie hebben opgezet en die nu aan het uitvoeren zijn. Samen met hen bepaal je welke onderwerpen interessant zullen zijn voor de doelgroepen, en waar we inhoudelijk op ingaan met de interviews en blogs. Zie www.share-board.nl/over-ons

Het zou fantastisch zijn als je:

– minimaal HBO werk- en denkniveau hebt

– op zoek bent naar een meeloop- of afstudeerstage, of opdracht om ervaring op te doen

– een proactieve houding en de wil om te leren hebt

– al wat ervaring hebt met interviews

– van schrijven houdt

– nieuwsgierig en onderzoekend bent

– zelfstandig kunt werken

– in de omgeving van Utrecht of Amsterdam woont

Binnen ons kleine team is er vertrouwen in elkaar en krijg je al snel verantwoordelijkheden die je in een groter bedrijf niet snel zult krijgen. Er is ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. We houden van open, constructieve feedback. Zo kunnen we groeien in ons vak en als personen. Op ons kantoor hangt een ontspannen en informele werksfeer. Momenteel is er altijd 1 persoon fulltime aanwezig. De andere jonge professionals werken veelal op afstand samen met het team.

Voor deze opdracht voor Share-board kan je rekenen op een passende vergoeding!

Ben jij geïnteresseerd en wil jij het Share-board team komen versterken? Aarzel dan niet en reageer snel! Solliciteren kan door te mailen naar lisa@share-board.nl. Met vragen over de vacature kun je contact opnemen met Lisa via het nummer 0636372213 (bellen, sms of Whatsapp).