Hoe ziet een werkdag eruit? Je houdt het nieuws in de gaten en zorgt dat de website up-to-date is. Daarnaast hou je de social media kanalen nauwlettend in de gaten en denk je na over welke stukken geschreven kunnen worden tijdens een Formule 1 weekend.

Ervaring met een CMS, Photoshop en video-editing is een pre. Daarnaast rekenen we natuurlijk op een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en Formule 1 kennis. Je kent het verschil tussen de supersoft en hypersofts en je kan de startnummers van de coureurs zonder problemen achterstevoren opnoemen.

Wanneer je werkt bij GPblog zijn er ook onregelmatige diensten, waarbij je in overleg overdag, maar ook in de avonden en weekenden ingezet kan worden. Het werk kan zowel vanuit huis als vanaf ons kantoor in Amsterdam-Noord gedaan worden.

Voldoe je aan onderstaande eisen, wil je deel uitmaken van een jong, ambitieus en dynamisch team en droom je ervan te werken bij een van de snelst groeiende Formule 1 websites van Nederland? Solliciteer dan nu! Stuur een email naar sebastiaan[@]gpblog.com.

Wij vragen:

– Je bent gek van Formule 1
– Je bent flexibel, zelfstandig en proactief
– Werken in avonden en weekenden is voor jou geen enkel probleem
– Je hebt ervaring met Facebook, Twitter en Instagram
– Je hebt de ambitie om de allersnelste te zijn en een oog voor winnende content
– Je bent stressbestendig en kan goed onder tijdsdruk werken
– Je bent ambitieus en je wilt jezelf constant verbeteren
– De weg kennen in Photoshop is een pre

Wij bieden:

РEen dynamische werksfeer met leuke collega’s
– Marktconforme vergoeding
– Veel ruimte voor eigen inbreng
– Een zelfstandige en leuke baan