In de Flevopolder aan de oevers van het Nuldernauw ligt het Hosterwold. Op het 40 hectare omvattende landgoed zijn er ruime mogelijkheden om te kamperen en uitdagende outdoor activiteiten te organiseren. Het wordt de thuisbasis van de grotere landelijke ledenactiviteiten van Scouting Nederland en de plek waar scouts uit binnen- en buitenland elkaar ontmoeten tijdens (inter)nationale scoutingactiviteiten. Scoutinglandgoed streeft naar een duurzaam beheer van het terrein. 

 

Je bezigheden

Zorgen jouw webteksten voor extra leads voor jeugd, en jongeren om te kamperen op Scoutinglandgoed Zeewolde en beheers je de Nederlandse taal tot in je kleinste bloedvaten, dan ben jij wellicht onze nieuwe copywriter.

Samen met het webteam ben je sterk in het “verleiden” van potentiële bezoekers en gebruikers van het Scoutinglandgoed, je teksten slaan de denkbeeldige klok niet mis en zijn voor alle doelgroepen (kamperen, overnachten in het Avonturenhuis en evenementen) helder…

Aan het einde van dit kalenderjaar willen wij een geheel nieuwe website in de lucht hebben die deels gevuld wordt met herschreven teksten van de oude website (www.scoutinglandgoed.nl) en voorzien wordt van nieuwe content.

 Je bagage

Je beschikt over een HBO inzicht op het gebied van communicatie en multimedia, je bent een kei in teksten schrijven en vanzelfsprekend is Nederlands in woord en geschrift een basis waarbij het kunnen schrijven in Duits en Engels een extra pré is. Deze opdracht heeft een doorlooptijd van 6 maanden waarmee direct gestart kan worden.

Je verdienste

Natuurlijk een onkostenvergoeding en voor verdere vergoedingen spreken wij graag met jou af wat je wensen zijn.

 Aanmelden en informatie

Je kunt je aanmelden voor deze functie via deze vacature, bij Evert Bor (HRM). Evert geeft ook graag alle overige informatie.

Scouting vervult een belangrijke maatschappelijke rol. Onze vrijwilligers begeleiden en ondersteunen jongens en meiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat doen ze in diverse functies. Direct, bijvoorbeeld als leidinggevende bij een lokale groep, als spelleider bij een regioactiviteit of als survivalbegeleider op de HIT, en indirect als onder andere HRM’er, penningmeester of kok. Zinvol werk met en voor jeugd. Een vrijwilliger bij Scouting is dus goed bezig!

Scoutinglandgoed bv

Bezoekadres:  Nulderpad 5 | 3896 LV  Zeewolde  Postadres:       Postbus 40 | 3830 AA  Leusden

Regiokantoor   Scouting Nederland, Larikslaan 5, 3833 AM  Leusden

Contactpersonen         :           Evert Bor                     06130 149 70 | 033 496 09 31

Peter Messerscmidt      033 496 09 31