SeniorWeb zoekt voor de afdeling Media een:

Redactieassistent (8-12 uur per week, standplaats Utrecht)

Met een miljoen bezoeken per maand is de website Seniorweb.nl voor senioren dé informatieve vraagbaak op digitaal gebied. Met onze tips, artikelen, nieuwsberichten, video’s en online cursussen leggen we de digitale wereld op een begrijpelijke manier uit aan senioren en stimuleren we ze om dingen zelf uit te proberen. Ter uitbreiding van ons team is SeniorWeb per direct op zoek naar een redactieassistent.

We zoeken iemand die kan helpen bij het up-to-date houden van onze 1400 contentitems over de meest uiteenlopende computeronderwerpen. Je controleert aan de hand van de werkplanning van onze redacteur onze bestaande webteksten. Waar dat nodig is pas je teksten aan op actualiteit (kloppen de stappen), vindbaarheid (seo) en schrijfstijl. Verder verwerk je de opmerkingen die worden aangeleverd door onze vrijwillige senioren redactieassistenten en koppel je aan de assistenten terug wat er met de correcties is gedaan. Dit “actualiseren” doe je samen met onze twee andere vaste redactieassistenten.

We zoeken iemand die:

– journalistiek of communicatie (hbo, wo) studeert

– houdt van schrijven en om met tekst bezig te zijn

– het leuk vindt om zich te verdiepen in computeronderwerpen

– affiniteit heeft met senioren

– secuur werkt

– het leuk vindt om te leren en zich te verdiepen in onze doelgroep

Je werkzaamheden voer je uit op kantoor bij SeniorWeb in Utrecht.

Wij bieden:

– gem. 8 tot 12 uur werk per week op basis van een nul-urencontract

– de mogelijkheid om meer te werken in vakantieperiodes

– uurloon € 12,50 per uur

Interesse?

Bel of mail met Karin van Dompselaar, Manager Media, via kvandompselaar@seniorweb.nl of 030- 276 99 73 (ma t/m do).