De vierde editie van Duurzame Week, van 15 t/m 22 juni 2019, staat wederom in het teken van  duurzaamheid. Een week lang kun je op verschillende locaties rondom de Neude in Utrecht je laten onderdompelen in alles wat met duurzaamheid en een duurzame toekomst te maken heeft.

Samen met onze partners organiseren we presentaties, lezingen, en levendige discussies met interessante sprekers en professionals uit het vak. Een broedplaats voor inspirerende gesprekken, nieuwe ontmoetingen en samenwerkingsverbanden. Maar Duurzame Week draait niet alleen om duurzaam zaken doen. Er is ook ruimte voor plezier, inspiratie en interactie. Denk aan food, drinks, muziek, workshops en entertainment.

Wij zoeken social media redacteuren tijdens de duurzame Week

Als social media redacteur ben jij aanwezig op onze headquarters op de Neude. Tijdens de dienst van ongeveer vier uur zal het team social media de online social kanalen van Duurzame Week (Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram) in de gaten houden, eventuele online vragen beantwoorden, relevantie berichten (door) delen en uiteraard ook zelf content plaatsen. Dit laatste zal vanuit verschillende hoeken aangeleverd worden, bijvoorbeeld van vrijwilligers die ter plaatse zijn bij een event, maar eigen creativiteit en initiatief worden ook erg gewaardeerd. Bijvoorbeeld; als het rustig is (en je zit met zijn tweeën), dan kan je natuurlijk prima een rondje gaan lopen op het festivalhart om leuke content te verzamelen. Of, mits de drukte het toelaat en er blijft in ieder geval één persoon achter de laptop, de fiets pakken naar een event in de buurt voor een mooie post.

Draag jij bij aan een groenere wereld? Een dienst duurt ongeveer 4 uur, inschrijven op meerdere diensten is mogelijk, eventuele reiskosten worden vergoed en voor eten wordt gezorgd.

Zelf meenemen: laptop.

Interesse? Stuur een mail naar info@duurzameweek.nl, met daarin:

• Naam, telefoonnummer en e-mailadres
  • Beschikbaarheid (datum en tijd van de beschikbare diensten, aantal diensten, voorkeur)
  • Jouw ervaring op Social media gebied

Voor vragen kun je contact opnemen met Esmée (gsm 06-22190023). We horen graag van je!