Op 30 en 31 mei en 1 juni vindt het NK Inline Skaten plaats in Wervershoof (Noord-Holland). De organisatie is op zoek naar een of eventueel twee studenten die in samenwerking met RTV-NH een reportage willen maken omtrent het evenement. Denk aan schriftelijk verslag van de wedstrijden, filmen van de huldiging, interviews met sporters en reportages. Kennis over omgang met de camera is handig. Er is al contact met RTV-NH (www.nhnieuws.nl) geweest en je werkt dus samen/wordt enigszins begeleid tijdens deze klus. Je producties verschijnen op hun site.

Het NK zelf duurt zoals hierboven aangegeven drie dagen, maar met voorbereiding en eventuele montage hierna loopt dit eventueel op naar meer dagen. 

Reiskosten worden vergoed en op de dagen zelf krijg je vergoeding in de vorm van muntjes, om te besteden tijdens het NK. Een financiële vergoeding is niet direct uitgesloten, kan eventueel over worden gediscussieerd. 

Reacties graag uiterlijk 10 mei naar Marcel Boos: 

Tel: + 31 6 55 59 13 55 

E-mail: marenmarboos@gmail.com