Let op: deze opdracht moet worden uitgevoerd op 16 april, dus in periode D! Maar er is niets op tegen om als student in periode D nu alvast contact te leggen.

De bacheloropleiding International Business krijgt in oktober van dit jaar een audit. Een audit is een check door de NVAO, die namens de overheid kijkt of de opleiding voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en dus wederom geaccrediteerd mag worden. Deze audit is dus erg belangrijk voor de hogeschool. We willen voor de het panel ook graag een paar korte VLOGS opnemen, waarin studenten vertellen over hun opleiding. Daarom zijn we op zoek naar een student die de volgende opdracht uit wil voeren:

• Opname van korte Videoberichten (VLOGS) van studenten.
  • Houdt in: Het maken van een aantal Vlogs met studenten
  • Tijdsbesteding: Naar verwachting duurt het opnemen ongeveer één uur tot anderhalf uur en het voorbereiden een half uur. Het monteren kost naar verwachting 2 tot 3 uur.
  • Gewenste ervaring: De student moet in staat zijn om opnames te maken en te monteren. Inzicht en ervaring in camera-positionering en het maken van korte verslagen zijn een vereiste.
  • Opnamedag is 16 april ergens tussen 9:00-15:00 uur (exacte tijd wordt nog bekend gemaakt).
  • Opnames vinden plaats op locatie Heidelberglaan 15.
  • Een vergoeding is mogelijk voor deze opdracht.
  • Graag zelf een camera meebrengen. (YW: kun je lenen op school)

Interesse? Neem contact op met Laura Kox: laura.kox@hu.nl