Het productiebedrijf achter het succesvolle YouTube kanaal Jeroen & Co (230.000 abonnees en miljoenen views per maand) gaat een nieuw YouTube kanaal starten.
Een kanaal dat zich richt op een doelgroep die tot nu toe nog maar mondjesmaat wordt voorzien van online content: de millennial.

Op dit nieuwe kanaal wordt er elke week een live talkshow uitgezonden. Het wordt een journalistieke talkshow, met de actualiteiten van die week. De uitzendingen worden gepresenteerd door Jeroen Holtrop (ex PowNed). Het betreft een co-productie met Omroep West en de uitzendingen zullen dan ook tevens op tv worden uitgezonden. De focus blijft echter YouTube.

Zoals gezegd is er voor de (in actualiteit geïnteresseerde) millennial nog weinig content te vinden op YouTube. Je vindt hier vooral pranks, vlogs en allerlei tutorials. Maar wij gaan dus een talkshow maken! Oftewel: het wordt pionieren, het wordt verkennen, het wordt grenzen verleggen. Daarom beginnen we met een klein team en zijn we op zoek naar een redacteur voor twee dagen per week.

De werkzaamheden
– Aandragen van onderwerpen
– Uitwerken van onderwerpen
– Benaderen van gasten
– Ondersteuning tijdens uitzendingen

Wat wij vragen
– Enthousiaste redacteur, klaar om meters te maken
– Affiniteit met politiek gewenst
– Stressbestendigheid. Er komt direct veel verantwoordelijkheid bij kijken.
– Gedrevenheid
– Flexibiliteit in werktijden
– Sociale en communicatieve vaardigheden

Wat wij bieden
Dit is een unieke kans om een talkshow vanaf de grond op te bouwen. Je kan echt meedenken met de ontwikkeling van een (tv)programma. Er is de beschikking over een professionele studio en een groot online bereik. Doordat we in een klein team beginnen krijg je meteen veel verantwoordelijkheid. Aan jou de taak om dit waar te maken en een TOP programma neer te zetten.

Onkostenvergoeding beschikbaar.

Je werkt vanaf ons kantoor in Den Haag. Dit kantoor bevindt zich in het gebouw van Omroep West. Hier is tevens de studio waar de uitzendingen plaatsvinden.

Interesse? Stuur een mail met je CV en motivatie naar info@threemenmedia.nl