Van 16 t/m 25 mei vindt SPRING Performing Arts festival voor de zevende keer plaats en is Utrecht dé plek waar je moet zijn voor vernieuwende, uitdagende theater-en dansvoorstellingen van (inter)nationale makers in de theaters en in openbare ruimtes. SPRING zoekt enthousiaste SPRING Reporters om het vrijwilligersteam te versterken!

Wie zoeken we?

We zoeken mensen die geïnteresseerd zijn in theater en dans en die tijdens het festival willen schrijven, interviewen, bloggen, vloggen of filmen. Je duikt vol in het festivalprogramma, bedenkt creatieve ideeën en zet deze om in content.

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een ontzettend leuke ervaring in een gezellig team. Als onderdeel van de SPRING-crew krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij een internationaal performancefestival én kun je relevante werkervaring opdoen. Voor je dienst begint krijg je een briefing van je teamcoördinator zodat je goed voorbereid aan de slag kunt. Ook krijg je voor elke dienst die je werkt een vrijkaartje waarmee je de voorstellingen kunt bezoeken.

Praktische info

Het festival vindt plaats in Utrecht en duurt 10 dagen, van 15 t/m 26 mei. Je zult aan de slag gaan op de locaties van de performances. Dit kan dus zowel in de Stadsschouwburg of Theater Kikker zijn als in openbare ruimtes in het centrum van Utrecht. Binnen de tien dagen vragen wij je of je minimaal 4 diensten wilt werken. Een dienst duurt gemiddeld zo’n 4 tot 6 uur. Reiskosten worden niet vergoed.

Aanmelden

Wil je onderdeel worden van het team? Super! Wanneer je geïnteresseerd bent vragen we je om een korte motivatie en cv te sturen naar vrijwilligers@springutrecht.nl. Wij nemen dan contact met je op om je aanmelding af te ronden. Hopelijk zien we je snel!

Annika Wijkhuisen, Vrijwilligerscoördinator SPRING Performing Arts Festival 2019

Ganzenmarkt 14, 3512 GD Utrecht / The Netherlands

T: +31 (0)30 233 20 32 www.springutrecht.nl