Het centrum van Utrecht bestaat uit 5 verschillende kwartieren; het Vredenburgkwartier, Museumkwartier, Domkwartier, Stadhuiskwartier en het Universiteitskwartier. Elk kwartier heeft z’n eigen karakter en unieke aanbod aan winkels, horeca en (culturele) instellingen.

Het Universiteitskwartier is het bruisende, creatieve hart van Utrecht. Met gezellige restaurants, hippe koffietentjes, coole designshops, spetterende festivals en culturele instituten zoals de bieb en de schouwburg is deze wijk een onontdekte parel in de binnenstad. Veel mensen die Utrecht bezoeken, kennen dit oostelijke stukje van het centrum helemaal niet.

Momenteel wordt een langdurige campagne ontwikkeld om de ondernemers en hun bijzondere plek in de stad onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. Jij kan bijdragen om dit gave kwartier te promoten.

Het hart van de campagne vormt een website waar meer dan 100 winkeleigenaren, horecaondernemers, festivalorganisatoren, ambachtslieden en andere figuren uit deze wijk hun verhaal doen. Aanvullend daarop zullen ook social media kanalen worden gelanceerd, die de typerende reuring in het kwartier weergeven.

Hiervoor zoeken we een creatieve, enthousiaste persoonlijkheid voor wie Instagram / Facebook geen geheimen kent en die zelfstandig kan fotograferen en monteren.

Een jonge influencer die het kwartier kan weergeven in verrassende, prikkelende content.

Sturing, planning, instructies en feedback ontvang je van professionals uit het campagneteam. Maar let op, er wordt veel zelfstandigheid, initiatief en daadkracht van je gevraagd.

Ben jij niet van social media weg te slaan en help jij ons om het Unikwartier in woord en beeld te vangen? Gedurende een periode van 2 tot 3 maanden kun je – tegen stagevergoeding – voor ons aan de slag.

Stuur uiterlijk 17 maart je motivatie en CV naar Sven Willemse sven@theprojectsonline.nl  Voor vragen: 030 2010791