Lunchroom en Cateringservice De BioExpress is niet ontstaan voor, maar juist door talentvol horecapersoneel met een afstand tot de arbeidsmarkt. Passie voor mensen, sociaal ondernemen en lekker eten: dat is waar het bij ons om draait. Iedere medewerker heeft een voorliefde en passie voor goed eten en gezelligheid. Deze liefde en passie proef je in onze gerechten en merk je aan de sfeer in onze lunchroom en service. Maatschappelijk ondernemen, biologisch geïnspireerd, lokale leveranciers en zeker niet onbelangrijk, erg lekker! Dat is de cateringservice van de BioExpress.

Bij de BioExpress werken talenten met een beperking (met een hoog niveau) in de voorbereiding, keuken en de bediening. Zij worden begeleid door professionele medewerkers waardoor een goede kwaliteit van het eindproduct wordt gewaarborgd. Een belangrijke functie van het project is dat mensen met een beperking kunnen (leren) koken en werken in een professionele horecasetting.

Voor de lancering van de BioExpress wij nu al op zoek naar meerdere enthousiaste talenten voor ondersteuning in de communicatie. Je werkt samen in een team. Er is veel ruimte voor eigen invulling en creativiteit. Er is ook op dit moment al veel werk te doen:

Je ondersteunt ons team bij de volgende werkzaamheden:

  • Social media: Het actueel houden van onze pagina’s op Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ en YouTube en eventueel het starten van een Instagram account
  • Persvoorlichting
  • Bedenken van / meedenken over marketing- & PR-campagnes
  • Inkoop, productie en distributie van communicatiemiddelen
  • Uitvoeren van marketingcampagnes zoals bijv. advertentiecampagnes en het maken/bewaken van bijbehorende projectplanningen en rapportages
  • Huisstijl management

Wij zijn een klein en gezellig team en geven we je de ruimte om met ons mee te denken en jezelf te ontplooien.

Spreekt onze missie jou aan en wil jij met ons meedenken? Bel Vincent van Munster op 0614470977 of stuur een mail naar vincent@BioExpress.nl

NB: voor deze klus mag je alleen de uren meetellen die je vult met vaardigheden die je op de SvJ geleerd hebt. Houd daar rekening mee! Marketingcampagnes bedenken en uitvoeren valt daar bijv. niet onder. Social media actueel houden en persvoorlichting wel. (YW)