Lunchroom en Cateringservice De BioExpress is niet ontstaan voor, maar juist door talentvol horecapersoneel met een afstand tot de arbeidsmarkt. Passie voor mensen, sociaal ondernemen en lekker eten: dat is waar het bij ons om draait. Iedere medewerker heeft een voorliefde en passie voor goed eten en gezelligheid. Deze liefde en passie proef je in onze gerechten en merk je aan de sfeer in onze lunchroom en service. Maatschappelijk ondernemen, biologisch geïnspireerd, lokale leveranciers en zeker niet onbelangrijk, erg lekker! Dat is de cateringservice van de BioExpress.

Bij de BioExpress werken talenten met een beperking (met een hoog niveau) in de voorbereiding, keuken en de bediening. Zij worden begeleid door professionele medewerkers waardoor een goede kwaliteit van het eindproduct wordt gewaarborgd. Een belangrijke functie van het project is dat mensen met een beperking kunnen (leren) koken en werken in een professionele horecasetting.

Een heel nieuw concept en daarom willen wij een “promotiefilmpje” laten maken. Maak jij dit communicatiemiddel voor ons? We horen ook graag welke vorm je adviseert. Het advies en de uitvoering kunnen eventueel gesplitst worden.

Spreekt onze missie jou aan en wil jij met ons meedenken? Bel Vincent van Munster op 0614470977 of stuur een mail naar vincent@BioExpress.nl