Onze opdrachtgever is een marktleider in Nederland in de handel in fysiek edelmetaal. Middels een kenniscentrum worden particulieren in Nederland op de hoogte gehouden over ontwikkelingen in de goudmarkt, de risico’s in ons huidige financiële systeem en de rol die goud vervult om koopkracht te behouden en als veiligheidsanker.

Wij zijn op zoek naar een student die dit kenniscentrum bijhoudt, artikelen vanuit het Engels vertaalt en eigen artikelen schrijft over het beleggen in goud en zilver en het financiële systeem.

Het is belangrijk dat je zelfstandig bent en een eigen planning kan maken. Je werkt vanuit huis, maar we zien je graag eens in de twee weken om de voortgang te bespreken in Baarn of Utrecht. Het is een betaalde opdracht (8 – 16 uur per week). 

Denk jij dat je geschikt bent voor deze opdracht? Heb jij interesse in het financiële systeem, de kredietcrisis, beleggen en sparen, dan is dit wellicht een opdracht voor jou! Motiveer je reactie en neem contact op via: mail@effectiefonline.nl t.a.v. Bas ter Weijden