HTSPT is een online platform dat bezoekers op praktische wijze inspireert op het gebied van food, lifestyle en travel. We zoeken redacteuren in verschillende steden die affiniteit hebben met deze facetten. Je zal bij verscheidene ‘hotspots’ eten en drinken om hier visueel en tekstueel verslag van te doen voor onze lezers. Ook overnachten in hotels of het beleven van culturele activiteiten behoren tot de mogelijkheden. We hebben geen vaste werkplek waar vanuit de artikelen worden geschreven, hierin ben je vrij.

Wij zoeken iemand die
– enthousiast kan schrijven (NL + ENG)
– affiniteit heeft met eten & drinken/ horeca
– ervaring heeft met fotografie
zowel met een camera als met postproductie (bewerking achteraf)
– zelfstandig werkt (onder begeleiding)
– zich actief opstelt, zowel redactioneel als in persoon op locatie
– bij voorkeur in het bezit is van een (studenten)-OV of rijbewijs
– beschikbaar is voor ten minste drie maanden en 16 uur per week (overleg mogelijk)

Je krijgt de mogelijkheid om bij vele restaurants, lunchrooms, koffiebars en andere hotspots (gratis) te eten en te drinken, indien gewenst zelfs met een +1. Er zullen echter, uiteraard, ook artikelen geschreven moeten worden waar geen leuk uitje aan gekoppeld zit.

www.htspt.co

Neem een kijkje op onze website en stuur jouw motivatiebrief, inclusief enkele eerder geschreven stukken en geschoten foto’s, naar team@htspt.co.

Ruden Nijsse