Het centrum van Utrecht bestaat uit 5 verschillende kwartieren; het Vredenburgkwartier, Museumkwartier, Domkwartier, Stadhuiskwartier en het Universiteitskwartier. Het zogenaamde Universiteitskwartier is het bruisende, creatieve hart van Utrecht. Met gezellige restaurants, hippe koffietentjes, coole designshops, spetterende festivals en culturele instituten zoals de bieb en de schouwburg is deze wijk een onontdekte parel in de binnenstad. Momenteel wordt een langdurige campagne ontwikkeld om de ondernemers en hun bijzondere plek in de stad onder de aandacht te brengen bij het grote publiek.

Jij kan bijdragen door dit gave kwartier te promoten. Het hart van de campagne vormt een website waar meer dan 100 winkeleigenaren, horecaondernemers, festivalorganisatoren, ambachtslieden en andere figuren uit deze wijk hun verhaal doen. Samen met een beginnende journalist ga jij langs de deuren om spontaan ogende stoere foto’s te maken in de natuurlijke omgeving van de geportretteerden. Deze foto’s bewerk je in een consistente stijl die past bij de campagne, waarna ze bij de portretten op de website worden geplaatst. Samen met de student-journalist bezoek je als duo meerdere ondernemers per dag. Sturing, planning, instructies en feedback ontvang je van professionals uit het campagneteam.

Maar let op; er wordt veel zelfstandigheid, initiatief en daadkracht van je gevraagd. Gedurende een periode van 2 maanden zal je tientallen ondernemers fotograferen en deze verwerken tot aantrekkelijke beelden. Denk jij dat je er klaar voor bent? Mail dan uiterlijk 17 februari je motivatie en CV naar Sven Willemse sven@theprojectsonline.nl Voor vragen: 030 2010791