Zin in zilte evenementen filmen?
Wil je meer ervaring opdoen met camjo’en en monteren, heb je ook nog iets met sport, met name watersport? Dan is het filmen en schrijven voor Zeilhelden zeker iets voor jou. Zeilhelden is een multimedia platform voor nieuws in de zeilsport. Misschien wel het enige mediaplatform dat zeilen op een journalistieke manier behandelt. Betrokken en toch kritisch. Met ‘grensverleggende-buitengewone-persoonlijke verhalen’. Die verhalen bedenken we zelf en zijn afwijkend van wat je in de mainstream zeilmedia tegenkomt.
We maken ieder jaar een serie met als titel ‘De zeiltas van ….’. Het is een vast format met een camjo’er en een verslaggever (en een zeiler met zijn zeiltas natuurlijk). We regelen de zeilers en vervoer, begeleiden je bij de voorbereiding en zijn bij de opnamen. Helaas geen vergoeding. Zou mooi zijn als je kan monteren op je eigen laptop, een camera regelen wij als je geen eigen apparatuur hebt.
Daarnaast gaan we ook naar evenementen als de de Race of the Classics (april), Vuurschepenrace (mei), North Sea Regatta (mei/juni) of de Ronde om Texel (juni).
 Meer weten? Mail naar Henk Schipperheijn of Jules Bänffer via  Zeiltas@zeilhelden.nl
Jules Bänffer

+31 629372367