Kom jij de lokale journalistiek versterken?

De Eendrachtbode is op zoek naar een nieuwe redacteur/redactrice die ons team voor ten minste 24 uur komt versterken. Deze lokale krant bestaat volgend jaar 75 jaar en voorziet alle inwoners van de gemeente Tholen wekelijks van al het nieuws wat er te halen valt. Je gaat met allerlei onderwerpen aan de slag: de lokale politiek, nieuws vanuit bedrijven en de lokale maatschappij. Je krijgt daarnaast alle ruimte om eigen ideeën uit te werken. We verwachten dat je voor verhalen niet alleen met je notitieblok op pad gaat, maar daar ook meteen mooie foto’s bij maakt. Ervaring met een digitale spiegelreflexcamera is dus een pré, al kan iedereen het met goede wil ook leren. Het is ook handig als je een rijbewijs hebt.

Kom jij de lokale journalistiek versterken? Stuur een mail met je motivatie naar pieter@eendrachtbode.nl.