“Beste beursbengel, financefreak of cryptoliefhebber,

De Geldpers is een jong en brutaal financieel medium dat nieuws brengt voor een jonge doelgroep. Waar de gevestigde orde op het gebied van financieel nieuws saai en moeilijk te volgen is, zijn wij dat niet. We brengen nieuws over de beurzen, economie en natuurlijk ook crypto’s op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier.

Dit doen we aan de hand van geschreven tekst, maar ook video en audio. Daarvoor zijn wij op zoek naar versterkingen van ons team.

Wat ga je doen?
Zoals gezegd kun je bij ons artikelen schrijven, maar ook video’s maken of podcasts opnemen, als het maar over geld gaat! Weet jij al heel veel over de beurs en economie, dan is dat natuurlijk fantastisch. Weet je nog niet heel veel, dan is dat nog geen ramp. Zolang de interesse er maar is, kunnen we een heel eind komen. Ook als jij veel weet over cryptocurrencies of bijvoorbeeld de exclusieve markt van dure horloges, ben je van harte welkom.

Je kunt zelf onderwerpen aandragen, maar er worden ook zo nu en dan ideeën in de groep gegooid die je dan zou kunnen oppakken. Ook is er ruimte om bijvoorbeeld een eigen rubriek te starten of om in een serie artikelen onze lezers iets te leren. Zoals bijvoorbeeld: ‘Hoe kun je als student leven van alleen studiefinanciering?’.

Financieel hebben we helaas nog niet heel veel te beiden, behalve natuurlijk een vergoeding voor je onkosten. Wel bieden we je een leuke werkplek waar je veel kunt leren en samenwerken met mensen van jouw leeftijd. Ook is dit je kans om deel uit te maken van een medium dat de weg omhoog heeft ingeslagen.

Overtuigd? Dit zijn onze gegevens:
Max van Hazenbroek
W: https://www.degeldpers.nl/
E: max@degeldpers.nl
T: +316 28 06 10 70