Op maandag 10 december organiseert de Atlantische Commissie van 16.00-18.00 uur de bijeenkomst ‘International Security, Stakes and Perspectives: Mali’ op het Ministerie van Defensie (Kalvermarkt 32, Den Haag). Op deze bijeenkomst  deelt de Franse Generaal Marc Ollier zijn ervaringen met het leiden van de VN-missie MINUSMA in Mali. Hier vind je meer informatie over deze bijeenkomst.

Wij zoeken:

Een enthousiaste videojournalist die deze bijeenkomst kan vastleggen en een mooie video kan monteren. Hierbij gaat het om de registratie van de sprekers, publiek en eventueel wat korte interviews. Hieruit moet dan een video van ongeveer 10-12 minuten uit voortkomen met de belangrijkste punten die in de lezing aan bod zijn gekomen. Onze stagiairs kunnen eventueel ondersteuning bieden bij het afnemen van interviews. Bij voorkeur wordt de video binnen een week na het evenement opgeleverd.

Wij bieden:

Een mooie gelegenheid om journalistieke ervaring op te doen op het gebied van internationale veiligheid, een passende vergoeding in overleg en bij tevredenheid van beide partijen mogelijkheden voor meer werk in de toekomst.

Ben jij een gemotiveerde aankomend journalist met een interesse in internationale politiek en veiligheid? Heb jij oog voor detail en kan je goed filmen en monteren? Stuur dan voor zondag 2 december een email waarin je jezelf kort introduceert naar Lennart Freud via L.Freud@atlcom.nl dan nemen wij snel contact op.