Op donderdag 22 november 2018 organiseert Zinderend.nu een interview bijeenkomst in Delft. Van de bijeenkomst willen we graag een video opname plus een kort filmpje dat de bijeenkomst samenvat (5 minuten) en een impressie geeft van de locatie/context waar het interview plaatsvindt. Dat laatste gebeurt in overleg met iemand van Zinderend.nu
Zinderend.nu is een platform voor de vernieuwing van geestelijke verzorging. In deze bijeenkomst interviewt een hoogleraar Theologie en Economisch denken een stedenbouwkundig ingenieur over haar drijfveren.
Werkzaamheden: registreren bijeenkomst (geluid en beeld), in beeld brengen van de omgeving (buiten, binnen); editen van een kort filmpje dat een goede impressie geeft van de bijeenkomst, dit laatste in samenspraak met iemand van Zinderend.nu
Donderdag 22 november 2018
15.00-17.30 Delft
Betaalde opdracht, vergoeding in overleg
Reageren zsm, in elk geval voor zaterdag 17 november
Contactpersoon:
Martin Jans
06-30.22.74.31