Crypto Confetti is een gratis krant dat gaat over de volledige crypto en blockchain markt. De krant zal wekelijks worden uitgebracht en wordt gratis uitgedeeld en verspreid tijdens crypto en blockchain evenementen en congressen in geheel europa. Wij zijn op zoek naar (freelance) journalisten en of redacteuren die graag en goed over blockchain en de crypto markt kunnen en willen schrijven. Crypto Confetti is de eerste fysieke krant, maar dan met een net iets andere focus. We schrijven niet over elke nieuwtje, maar kijken vooral naar wat mensen echt willen en moeten weten om verder te komen in de huidige markt. Ook besteden we aandacht aan diepgaande interviews met experts en laten we zien welke luxe gepaard gaat bij Crypto miljonairs.

Als je affiniteit hebt met blockchain en crypto en graag hierover schrijft, vernemen we graag je interesse. newspaper [ad] cryptoconfetti.com of +31 (20) 894 6058

Jouw profiel:

  • Verstand van cryptovaluta, cryptocurrency, blockchain enz.
  • Basiservaring met schrijven van krant redactie stukken.
  • Minimaal B1 Engels.
  • Beschikbaar 12 uur per week
Crypto Confetti
Teho