Wij zijn één van de weinige sites die dagelijks een unieke combinatie onderwerpen bieden in de vorm van nieuws, recensies, reportages en specials. Dagelijks vind je op NWTV.nl het laatste nieuws uit de game-, tech-, film-, en festivalwereld.
In 2018 zijn wij zeer hard gegroeid en en krijgen meer dan ooit kansen die we graag willen aanpakken, maar niet altijd ruimte voor hebben. Denk aan setbezoeken, speelsessies, launchparty’s filmvoorstellingen en perstripjes. Mede daarom zoeken wij voor alle redacties schrijvers en/of verslaggevers die ons team willen versterken.
Omschrijving werkzaamheden:
De belangrijkste functie binnen NWTV is die van webredacteur. Dagelijks is er nieuws over de verschillende thema’s die wij behandelen. Jij als redacteur, van welke redactie dan ook, volgt het nieuws binnen jouw specialisatie op de voet, schrijft nieuwsberichten, recensies en werkt mee aan meerdere rubrieken. Je hebt daarin veel vrijheid; initiatief wordt natuurlijk erg op prijs gesteld! er is voornamelijk behoefte op de filmredactie, maar ook andere redacties kunnen altijd hulp gebruiken.
De andere belangrijke functie waar we mensen voor zoeken is die van verslaggever. Meerdere keren per week krijgen we uitnodigingen voor toffe events, feestjes en sessies. Helaas kunnen we er niet altijd bij aanwezig zijn en zoeken dus mensen die er heen kunnen voor een (video/foto)verslag. Dit is zowel in de avond als overdag.
Tijd:
Hoeveel tijd je besteedt aan NWTV ligt vooral aan jezelf, en van hoeveel nieuws er voor handen is. Wel verwachten wij van onze redacteuren dat zij minimaal een aantal uur per week aan NWTV besteden. Dat doe je vanuit huis. Uiteraard mag je ook specialisaties combineren, zoals veel redacteuren nu al doen. Per redactie zijn verschillende afspraken.
NWTV draait op de inzet van vrijwilligers en een vergoeding is dus niet voor handen. Wat we je wel kunnen bieden is een professionele (én gezellige) omgeving om je redactionele vaardigheden te ontwikkelen. De producten (games/gadgets/films) die je recenseert mag je geregeld houden, en je krijgt vaak de kans een kijkje te nemen op rode lopers, voorvertoningen de leukste feestjes en perspresentaties.
Wat wij bovenal vragen van je vragen is een flexibele houding. Ook is het belangrijk dat je goed verzorgd Nederlands schrijft en bereid bent elke week aan de slag te gaan voor NWTV.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Stuur dan een mailtje met je CV en motivatie naar de redactie op info@nwtv.nl. We zullen je zo snel mogelijk een antwoord sturen met eventueel nog wat vragen aan jou. Ook wanneer je een vraag hebt over één van de vacatures kun je een mailtje sturen.

Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales
 
M | vangeel@nwtv.nl
T  | +316 14631444
W | http://www.nwtv.nl