Jaarlijkse vindt er een artikelwedstrijd plaats waarin vierdejaarsstudenten van de sociale opleidingen van Hogeschool Utrecht (HU) worden uitgedaagd een artikel te schrijven over een thema in het sociaal werk dat hen na aan het hart ligt. Een vakkundige jury selecteert uit alle inzendingen 1 of meerdere winnende artikelen. De winnende artikelen maken kans op een publicatie in een vakblad en er wordt jaarlijks een topartikelenboekje uitgebracht. We zoeken een redacteur die de productie van dit boekje dit jaar mede kan begeleiden, er creatief over kan meedenken en helpt bij de verspreiding ervan door het schrijven van een nieuwsbericht erover. Een mooie kans om ervaring op te doen, met eigen inbreng en creativiteit om er iets aansprekends van te maken, op een manier die studenten van sociale opleidingen inspireert om over hun vakgebied te schrijven.

Op een rijtje:

• Je werkt mee aan de samenstelling van het boekje en het schrijven van een aansprekend nieuwsbericht erover
  • Verwachte hoeveelheid werk: 20 uur
  • Je denkt mee over de opzet van het boekje, neemt interviews af met de winnende student en de begeleidende docent en werkt deze uit
  • Capaciteiten: redactiewerk, foutloos Nederlands schrijven in aansluiting op de doelgroep (studenten), creatief meedenken over de opzet.
  • Periode: oktober/november, uiterlijk begin december moet het boekje klaar zijn.
  • Vergoeding beschikbaar, in overleg

Vind je het een leuke uitdaging om hieraan mee te werken? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Danielle van Wallinga: danielle.vanwallinga@hu.nl / 06-14241292.

Zie ook de vorige editie: