Wij zoeken studenten voor het maken van een filmportret van een van de eerste Italiaanse gastarbeiders in Utrecht.

Dit filmpje zal geplaatst worden op onze website   www.50jaargastarbeidersutrecht.nl

Deze website is al 7 jaar online en wordt nog steeds aangevuld met nieuwe items om de geschiedenis van de gastarbeiders in Utrecht vast te leggen.

Wij hebben zelf al contact gelegd met deze meneer en uitgezocht waar hij gewerkt en gewoond heeft in Utrecht. Hiervan hebben we foto’s en documenten verzameld.

Van jullie vragen we de volgende acties: het  interviewen en filmen op 3 of 4 locaties , monteren van interview en oude foto’s tot een aantrekkelijk filmpje van ongeveer 8 minuten.

De werkzaamheden schatten wij op 4 dagen.  1 dag voorbereiding,  1 dag opnamen op locatie en 2 dagen monteren en afwerken op school.

Aangezien wij een vrijwilligersorganisatie zijn met een beperkt budget  kunnen wij alleen een onkostenvergoeding geven.

Zo nodig kunnen we zorgen voor vervoer voor de opnamedag.

De werkzaamheden moeten plaatsvinden in oktober 2018  in overleg. Graag reageren voor 1 oktober 2018.

Belangstelling? Mail of bel naar Maria Drewes.

email: drewesmaria@hotmail.com.  tel 0612577118