Over Maestro Music

Maestro Music is een contentplatform voor muziekliefhebbers die openstaan voor klassieke muziek, maar nog niet per se bekend zijn met het genre. Om deze doelgroep te bereiken biedt het platform unieke content die nieuwsgierig maakt naar klassieke muziek. De bezoeker kan klassieke muziek op verschillende manieren beleven, in tekst, audio, video, fotoverslagen, etc. Maestro Music zoekt culturele omnivoren die met een open vizier de wereld van de klassieke muziek willen instappen en toegankelijke content voor de brede doelgroep willen maken.

Eigen creativiteit gevraagd
Klassieke muziek in ons dagelijkse leven is een onderwerp dat altijd van toepassing is en op verschillende manieren geïnterpreteerd kan worden. De vorm van de content kan creatief gekozen worden, mits hij op een digitaal platform geplaatst kan worden. Ook qua invalshoek staan we open voor eigen inbreng. Denk aan (zelf-)onderzoek, (straat-)interviews, observaties, zelf musiceren, etc. Kijk voor inspiratie naar de reeds bestaande artikelen en onze tone of voice.

 Jij brengt mee
– Tijd om structureel (bijvoorbeeld maandelijks of wekelijks) een vlog of blog aan te leveren (gedurende minstens drie maanden)
– Uitmuntende beheersing van de Nederlandse taal
– Goede vaardigheden in het schrijven van teksten of het maken van vlogs

Wat wij bieden
– Onkostenvergoeding (reis, concertkaartjes e.d.)
– €40 per artikel/vlog
– Flexibiliteit: het werk kan vanuit overal worden verricht

 

Contact
STEFANIE WESTPHAL
PRODUCT MANAGER CLASSICS
Middenweg 1, 1217 HS Hilversum, Netherlands
+31 35 6465626
stefanie.westphal@warnermusic.com