CIRCO laat bedrijven stappen zetten richting de circulaire economie door middel van ontwerp. Aan de hand van de trainingen die wij aanbieden, leren bedrijven hoe zij hun producten en diensten kunnen verbeteren op zo’n manier dat ze niet alleen meer opleveren, maar ook circulair zijn. Daarnaast helpen we ontwerpers om te ontwerpen voor een circulaire economie. Zo helpen wij de wereld duurzamer te worden zonder de business uit het oog te verliezen. 

CIRCO is ontzettend groeiende; de afgelopen 3 jaar hebben we meer dan 200 bedrijven en 100 ontwerpers stappen laten zetten. Leuk, maar onze ambitie voor de komende jaren is nog veel groter! We willen meer mensen bereiken, meer bedrijven aan onze workshops deel laten nemen en daarnaast ook meer eigen kennis in huis halen én communiceren – en daar hebben we een journalist bij nodig. Tussen 1 mei en 1 juni zouden we graag een viertal interviews willen laten uitvoeren bij ouddeelnemers aan ons programma – elk van maximaal 1200 woorden lang, over hoe en waarom mensen bezig zijn met de circulaire economie en wat ze in/met onze workshop track bereikt hebben. Daarom zoeken we iemand met

– een fijne pen

– interesse in circulaire economie

– die eventueel zelf ook een portretfoto kan schieten van de geinterviewden

Kijk snel op www.circonl.nl voor meer informatie, en neem bij interesse contact op met Marjolein Vucht op marjolein@circonl.nl of 0627057704.