Regionaal lifestyle blad LEVEN! magazine Utrecht bestaat voor een groot deel uit commerciële content. Voor de redactionele input willen we graag meer samenwerken met studenten. We willen daarmee een platform bieden voor studenten die gepubliceerd werk in een groot magazine interessant vinden voor hun portfolio. Daarom horen we graag wat jij graag zou willen schrijven of fotograferen, in plaats van dat we jou een opdracht opleggen. Uiteraard kan een samenwerking op deze manier ook resulteren in betaalde opdrachten voor het magazine. Maar daarnaast willen we juist graag vrij werk van studenten publiceren, omdat zij een belangrijk onderdeel van onze stad zijn en we een blad maken voor en door Utrecht.

Je mag dus zelf aangeven wat je graag zou willen maken en hoeveel tijd/werk je daarin wilt steken.

Het liefst ontvangen een aantal artikelen/foto’s. Waar je het werk verricht mag je zelf weten.

www.levenmagazine.nl/utrecht

Uitgever/hoofdredacteur