Voor My Marketing School ben ik op zoek naar een video editor. We zijn een video cursus aan het ontwikkelen maar daarnaast gaan we ook interviews en andere video’s ontwikkelen voor ons Youtube kanaal. Daarvoor zoeken we iemand die onze video’s kan monteren. Wil je dus meer ervaring op doen met het editten van professionele video’s en je portfolio uitbreiden, lees dan snel verder!

Achtergrond: My Marketing School adviseert startende (vrouwelijke) ondernemers op het gebied van marketing en SEO (zoekmachine optimalisatie). Vanaf 1 april start de pilot versie van de (betaalde) online video cursus. Deze cursus bestaat uit 10 lessen met binnen iedere les 1 of meerdere video’s. Tijdens de lessen wordt praten in de camera afgewisseld met toffe ondersteunende animaties. Voor de video’s werken we met een professionele video setup (camera, microfoon, belichting). We hebben dus alles in huis om een toffe kwaliteit neer te zetten, we zijn alleen nog op zoek naar jou!

Opdracht: De animaties en de video’s maken we zelf, maar uiteraard mag hier ook altijd over meegedacht worden. We zijn op zoek naar iemand die deze video’s kan monteren, bijvoorbeeld 1 video per week (dit kunnen we altijd later afstemmen). Het is de bedoeling dat het ruwe beeldmateriaal wordt verwerkt tot een goedlopende en informatieve video (maar zeker niet saai). Waarbij het liefst rekening gehouden wordt met o.a. color grade, geluid en basic overgangen.

Ik ben op zoek naar iemand die mij hier het liefst per direct mee kan helpen, maar dit kan in overleg afgestemd worden. Het meedenken over de inhoud, vormgeving en het creatieve gedeelte behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Verwachte hoeveelheid werk: Ik verwacht iedere week 1 á 2 video’s te maken van 10 tot 20 minuten. Zelf ben ik op dit moment ongeveer 4 uur bezig met het editten van één video.

Wat bieden wij? Een gave opdracht met een professioneel eindresultaat om je portfolio uit te bouwen, creatieve vrijheid, flexibele werktijden en flexibele werkplekken. Daarnaast heb je gratis toegang tot de online marketing cursus (ter waarde van €300,-).

Heb je interesse? Meer informatie over My Marketing School vind je op www.mymarketingschool.nl. Heb je interesse om voor My Marketing School aan de slag te gaan? Neem dan contact op met met Kelly via kelly@mymarketingschool.nl.