Digital agency Evident uit Utrecht (www.evident.nl) is op zoek naar een student(e) journalistiek die inhoudelijke kennismeetings (4x) kan bijwonen en vastleggen en dit vervolgens kan omzetten in een (ghost written) online artikel (NL). Het zal gaan om ca 10 tot 16 uur per keer, gedurende het jaar.

Het topic is digitale transformatie in een B2B omgeving en alles wat daarbij komt kijken. Je maakt deel uit van de digitale revolutie die zich as we speak, afspeelt bij crème de la crème van de Nederlandse top-bedrijven.

We zoeken een creatieve, ondernemende student(e) die (uiteraard) hoofd- van bijzaak kan onderscheiden en breed geïnteresseerd is. Kennis van digital en motivatie zijn belangrijk, evenals uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Het gaat om een bijeenkomst van ca 2-4 uur (1e sessie is donderdagmiddag 22 februari). Als het van beide kanten bevalt, zijn er meerdere opdrachten mogelijk (voornamelijk in het Engels). Dit zal gedurende het jaar plaatsvinden op ad hoc basis (geen vaste uren).

www.evident.nl

Kanaalweg 14 CD