Houd je van tv- series kijken op Netflix, Videoland en op tv? En vind je het leuk om hierover te schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Www.allesoverseries.nl is de leukste site van Nederland met nieuwtjes over alle series die in ons land te zien of te streamen zijn. Hiervoor zijn we op zoek naar studenten om de redactie te versterken.

Wij zoeken:

• studenten die een of meerdere dagdelen per week vast beschikbaar zijn voor een bepaalde periode.
  • studenten voor vaste wekelijkse rubrieken (die vooruit gewerkt kunnen worden zonder vaste tijden).

Werken doe je gewoon vanuit huis en er is veel ruimte voor eigen idee├źn.

Alles over Series kan nog geen vergoeding bieden maar er zitten een hoop leuke extraatjes aan verbonden zoals het mogen recenseren van DVD’s/Blu-rays en games. Er zijn ook veel mogelijkheden in de toekomst zoals het interviewen van acteurs uit series of het bezoeken van een festival of event over series. Daarnaast krijg je veel begeleiding om te zorgen dat jij je journalistieke talenten binnen dit segment zal kunnen ontplooien.

Als je interesse hebt, stuur dan een mailtje met informatie over jezelf en waarom het je leuk lijkt om te schrijven voor www.allesoverseries.nl naar michelle@allesoverseries.nl