De Nederlandse honkbal- en softbalsport zijn veruit de sterkste van Europa en ook mondiaal staat Nederland met beide disciplines in de Top-10. Echter nog niet veel mensen weten dit en daarom willen we meer gaan werken met storytelling. Om dit te realiseren willen wij graag ons redactieteam gaan uitbreiden en zijn daarom dan ook op zoek naar enthousiaste redacteuren/journalisten.

Wat ga je doen?

Het gaat om het schrijven van diepte-interviews met spelers, coaches en (club)bestuurders. Er zal sturing zijn vanuit de bond, maar de schrijver heeft zelf ook ruimte om op zoek te gaan naar verhalen. Hoe leven de topsporters? Wat zijn hun mooiste momenten? Hoe kijken ze tegen het aankomende toernooi aan?

Wat kan je verwachten?

Een werkomgeving waar je veel vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Een vergoeding is bespreekbaar en tijdens toernooien wordt entree, eten en drinken verzorgd. De werkzaamheden zijn allemaal vanuit huis te verrichten. Ook worden er elk jaar diverse leuke toernooien in Nederland georganiseerd waarbij je ook kan aansluiten bij het redactieteam. Ook de redacteuren/journalisten met weinig ervaring zijn van harte welkom! Kennis van de honkbal- en/of softbalsport is handig, maar niet noodzakelijk. We stellen geen harde eisen aan het aantal items, maar het gaat wel om regelmatige publicaties.

Wat vragen wij?

  • Sportminded
  • Je bent flexibel, zelfstandig en proactief
  • Energieke schrijfstijl
  • Je vindt het niet erg om in de avond of in het weekend te werken
  • Interviews afnemen per mail, telefoon en op locatie

Interesse?

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje voorzien met je motivatie en een CV naar communicatie@knbsb.nl.

Mitchell Korpel
Medewerker Marketing & Communicatie
Werkzaam op woensdag, donderdag en vrijdag

T: +31 (0) 30 20 20 107 | M: +31 (0)6 20 57 19 19

www.knbsb.nl