Voor een startende ondernemers vlog zoeken wij een enthousiaste student die weet hoe hij/zij een video moet editen, en die het leuk vindt om hier mee bezig te zijn. Ik, Evert-Jan, oud student SVJ, weet dat video (en het editen hiervan) steeds belangrijker wordt in het medialandschap. Hierdoor denken wij dat dit een te gekke opdracht is voor studenten van de SVJ.
Benodigde informatie:
– Het editen van videomateriaal tot toffe video’s voor een jeugdig publiek die graag onderneemt. Het daadwerkelijke werk: het ruwe beeldmateriaal (+- een uur per vlog) terugbrengen naar 10 minuten relevante film. Het meedenken over de inhoud en het creatieve gedeelte behoort zeker ook tot de mogelijkheden.
– Verwachte hoeveelheid werk: tussen de 4 en 8 uur per video (we verwachten het wekelijks te doen).
– Het vertalen van onze ideeën naar een video die leuk is om te kijken. Niet teveel druk, wij beginnen ook net 😉
– De periode is november/december/januari. Maar dit kan in overleg.
– De werkplek is variabel. Dat kan in principe vanuit huis/studie of een hippe koffietent. Minstens één korte meeting per vlog (+- 30 min). Hierin bespreken we onze ideeën en is er ruimte voor creatieve inbreng.
NAW: Ditkeerwel
Naam: Thomas de Vries
Adres: Mgr van de weteringstraat 71
Tel: 0614971500
Wat staat er tegenover? creatieve vrijheid, flexibele werktijden, flexibele werkplekken, en samenwerken met twee onwijs ondernemers. Contact: thomas@ditkeerwel.nl Of bel.