In 2015 zijn wij het eerste online platform voor alleenstaande moeders (Happy Single Moms) in Nederland gestart. Binnen mum van tijd is dit gegroeid tot een populaire website met tienduizenden website bezoekers per maand. Op Facebook hebben we ruim 16.500 volgers. Dit door de verhalen (blogs) van alleenstaande moeders te delen.
Medio oktober/november zal ons platform veranderen naar Happy Single Parents, een website gericht op alleenstaande moeders en vaders. De inhoud van de website zal hierdoor flink veranderen. Niet alleen zullen we verhalen vanuit moeders en vaders gaan delen, de website gaat een stuk informatiever worden.
Hiervoor zijn we op zoek naar een student die graag mee wil werken aan een populaire website voor een snelgroeiende doelgroep. Denk hierbij aan het schrijven van artikelen over ouderschap, opvoeding, nieuws-items, mode, politiek, artikelen en ga zo maar door (in deze doelgroep is natuurlijk veel interessant). Hiernaast willen we ook meer ouders gaan interviewen over bijvoorbeeld de opvoeding, het alleenstaand ouderschap, werk, liefde etc….
Werkzaamheden: schrijven van (zelfbedachte) artikelen, interviewen van ouders en/of experts en hierover schrijven (of indien je het leuk vind dit filmen). We bieden heel veel ruimte voor jouw ideeën & initiatief!
Uiteraard kun je goed en boeiend schrijven. Er is ook zeker veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën, want we willen ook graag dat jij je kunt ontplooien en eigenaar bent van het project dat je binnen Happy Single Parents runt.
Wij hebben (nog) geen inkomsten en kunnen helaas geen vergoeding betalen. Daarom zoeken we echt naar iemand die op zoek is naar ervaring binnen een jong bedrijf waar je jouw iniatief, creativiteit en talent kan ontwikkelen. Groeien wij? Dan groei jij uiteraard met ons mee!
Voor interesse kun je een e-mail sturen naar myra@happysinglemoms.nl