LLUID is op zoek naar muziekliefhebbers met een vlotte pen en/of een oog voor mooie beelden. Blijf je graag op de hoogte van nieuwe muziek en kun je je ongezouten mening over nieuwe platen goed op papier krijgen? Dan zijn we op zoek naar jou! Ook zijn we op zoek naar kritische concert-hoppers die verslagen kunnen tikken van zowel grote als kleinere shows in Nederland. Voor diezelfde concerten zetten we ook graag fotografen in die up-close and personal de artiesten vastleggen.

Wat staat er op LLUID?

  • albumrecensies

  • concertverslagen en foto’s van concerten in Nederland

  • festivalverslagen (schrift of een video/fotoverslag)

  • interviews met (inter)nationale artiesten

 

Wat bieden wij?

Bij LLUID kun je je eerste stappen zetten in de Nederlandse muziekjournalistiek. Een financiële vergoeding kunnen wij je niet bieden. LLUID werkt 100% met vrijwilligers. Daarom proberen we zo flexibel mogelijk om te gaan met onze redacteuren en stellen we in overleg deadlines etc. af. Ook houden we rekening met je muzikale voorkeur. Hoe meer all-round in smaak hoe beter, maar als jij bijvoorbeeld onze hiphop-expert kan worden, ben je net zo waardevol! Ook als je handig met een fotocamera bent, kunnen we je meer voor fotoklussen inzetten! Naar festivals of concerten is het overigens vaak zo dat je samen met een andere redacteur op pad gaat.
Interesse of meer informatie opvragen? Mail dan naar redactie@lluid.nl en neem ook een kijkje op onze website www.lluid.nl