Vind jij het leuk om ervaring op te doen met schrijven? Lijkt je het leuk om verschillende mensen te interviewen, van professionals tot ervaringsdeskundige tot mensen die ooit met een eetstoornis te maken hebben gehad. Dan ben jij misschien wel diegene die we zoeken!

Wij van Weet geven één keer in de drie maanden een tijdschrift uit met informatie over eetstoornissen, interviews, ervaringsverhalen, interessante onderzoeken en de nieuwste weetjes. Met een team van enthousiaste vrijwilligers (ervaringsdeskundigen of vaak studenten met een journalistieke achtergrond) werken we hier elke keer met veel plezier naar toe. We willen dit blad graag kunnen blijven maken en uitbreiden en daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die hieraan willen bijdragen.

Samen kunnen we kijken welke rubrieken je aanspreken en hoeveel tijd je erin wilt steken om zo tot passende taken te komen afgestemd op je behoeften en interesses.

Is je interesse gewekt of wil je meer informatie, mail dan naar: magazine@weet.info