“H√© jij! Wil je schrijven voor een hippe, jonge en snelgroeiende website? Check dit FF is een nieuw platform voor jongvolwassenen met artikelen en vlogs over alle onderwerpen die jou aanspreken! Denk aan interessante achtergrondartikelen over ‘De eerste 100 dagen van Trump’, maar ook lichtere artikelen over ’10 don’ts op je Tinderprofiel’. Dat is tenslotte ook belangrijk.
Durf jij het aan om te schrijven (en je skills verder te ontwikkelen!) bij een website die begrijpt wat de jongvolwassene van nu wil lezen en grijp je daarmee de kans om je CV te verrijken? Solliciteer dan snel! Ons gezellige team bestaat inmiddels al uit meer dan 20 redacteuren, maar kan altijd meer input gebruiken. Nieuwsgierig geworden? Stuur dan even een mailtje naar Tessa Stevens (tessa.stevens@checkditff.nl) met een proefartikel naar keuze (max. 400 woorden) en je motivatie. En wie weet schrijf- of vlog je binnenkort de sterren van de hemel @ Check dit FF!”
Tessa Stevens | Co-Founder Check dit FF

T: 0613501598
E: tessa.stevens@checkditff.nl
W: www.checkditff.nl