Over de opdrachtgever: AkoCell B.V. is jong bedrijf gespecialiseerd in de toepassing van akoestisch spuitwerk in kantooromgevingen, de zorgsector, de muziekindustrie, het onderwijs en de horeca.

Wat houdt het werk in? Voor onze nieuwe website zijn we op zoek naar een flexibele journalistiekstudenten (bloggers/schrijvers) die oog hebben voor ontwikkelingen binnen de bouwsector, niet bang zijn om ondernemers en specialisten te interviewen en onderzoek doen naar hoe het binnenklimaat beter gecreëerd kan worden met goede akoestiek in werk-, leef- en leeromgeving.

Je kan onder je eigen naam schrijven en krijgt ruimte om over ontwerpen te schrijven waarin jij denkt dat de lezers geïnteresseerd zullen zijn. Je verricht de werkzaamheden vanuit huis maar je kunt ook bij ons op kantoor komen werken.

Aantal mogelijke opdrachten waarbij we hulp kunnen gebruiken:

  1. Basisartikelen schrijven over akoestiek in verschillende sectoren.
  2. Nieuws rondom akoestiek in bouwsector etc.
  3. Informatieve teksten en blogpost.
  4. Via interviews en onderzoek ervaringen omschrijven van onze klanten.

We gaan uit van 1 à 2 geschreven teksten per week. Wat bieden wij jou? We vergoeden je reiskosten als je op bedrijfsbezoek gaat en je krijgt  10 euro per uur.

Mocht je nog vragen hebben, bel of mail gerust: T: 0641-377590 E: info@akocell.nl Locatie Aalsmeer, Aalsmeerderweg 283A-16 1431CN Bezoek onze website voor meer informatie: www.akocell.nl