Vrijwilligers Centrale Amsterdam zoekt voor haar project Yongsters redactieleden (tot 30 jaar) die het leuk vinden om te schrijven en interviewen. www.yongsters.nl is een website vóór en door jongeren, met als doel: laten zien hoe leuk en divers vrijwilligerswerk kan zijn!

Als redactielid ga je aan de slag met het maken van content voor op de website. Van een interview tot een (foto-)blog, en van een verslag over een event tot een artikel waarin je leuke vacatures uitlicht.
De redactie bestaat uit zo’n tien jongeren, die maandelijks vergaderen (in het centrum van Amsterdam) en samen bepalen welke onderwerpen aan bod komen en op welke manier.

Kom jij de jongerenredactie van Yongsters versterken?

We zijn op zoek naar jongeren die het leuk vinden om samen met anderen een redactie te vormen en zo’n twee a drie stukken per maand te schrijven. Dit laatste kan zowel vanuit huis als bij ons op kantoor.
Dit project loopt in ieder geval tot eind 2017. Leren, plezier hebben en jezelf ontwikkelen staan centraal.
Ook is er een onkostenvergoeding beschikbaar.

Interesse?

Neem contact op met Vrijwilligers Centrale Amsterdam, Geldersekade 101, 1011 EM Amsterdam. Linda Slagter – l.slagter@vca.nu / 020-5301220

www.vca.nu   www.yongsters.nl