Ben jij een beetje handig met sociale media en video?! Dan zoeken we jou!

Wij zijn de Cambridgebar, een ontzettend leuke bar in De Uithof, die zich richt op studenten. Wij zijn op zoek naar iemand die een x-aantal uur in de week posts wil maken voor onze sociale media kanalen en die het ook leuk vindt om met fotografie en video bezig te zijn. Je kunt deze uren flexibel indelen. Alles dient ter promotie van de bar. De Cambridgebar is een stichting die met vrijwilligers werkt, een financiële vergoeding kunnen we je helaas niet bieden, maar wel een leuke plek om je freelance-uren te maken.

Wat we zoeken:

  • Je bent beschikbaar voor een periode van minstens 6 weken, bij voorkeur nog langer.
  • Je bent vaardig in sociale media
  • Je kunt zelfstandig video’s en foto’s maken
  • Je hebt enige affiniteit met horeca.

Meer weten? Stuur even een mailtje naar: voorzitter@cambridgebar.nl O.V.V. Freelance uren