Ben jij sport-gedreven? Begrijp je de verschillen binnen sportniches en hun sportcultuur? Kun je creatief schakelen op onderwerpen die gaan over sport, innovatie en business (merken) in de wereld van de Obstacle Running, Crossfit, Cross Running? Join us!

Sportaneous

Is een start-up in de sport & media. Wij zijn een crossmediaal platform bestaande uit een online platform, hardcopy magazine (sinds 2015), interactief magazine, events en narrowcasting bij sportbedrijven. Wij zijn betrokken bij diverse events waaronder de European Championships voor Obstacle Course Running (EK OCR) en Pegada Dura in Sao Paulo (Brazilië). Sportaneous heeft een interessante hub met multimedia creatieven, schrijvers en online marketeers. Omdat wij volop in ontwikkeling zijn op de diverse samenhangende kanalen van Sportaneous, zoeken wij naar studenten die als ‘content creatief’ mee willen werken.

Is dit iets voor jou? Dan horen wij graag van je!

De werkzaamheden

Wij zoeken creatieve studenten met een breed interesseveld en sensitiviteit voor sport, cultuur & ondernemerschap. Wij werken grotendeels cloud-based en komen op gezette tijden bij elkaar in het episch centrum Harderwijk. Het idee: voor Sportaneous maak jij wekelijks diverse content. Zowel snel(ler) te consumeren items (quick bites) als content waar mensen even op moeten kauwen. Wij zoeken graag naar de ‘twist’ in het verhaal. In welke contentvorm je het realiseert is aan jou! Wij bepalen samen met jou vanuit ons portaal en onze bijeenkomsten welke onderwerpen ontwikkeld en geplaatst kunnen worden.

Wij bieden

Je maakt onderdeel uit van een creatieve hub binnen een start-up met ervaren professionals en (inter)nationale connecties in de snel ontwikkelende sportniches. Wij betalen nu (samen groeien) naar de kwaliteit van het artikel dat bepaald wordt door het aantal lezers en beoordelingen. Ja, wij helpen je (indien je hier niet in thuis bent) om de content slim te ontwikkelen, zodat het goed op ons platform kan converteren. Pas je goed in het team en lever je goed werk, dan blijven wij graag met je samenwerken (verschillende mogelijkheden).

Getriggerd? Stuur ons op korte termijn je mailtje met een Linkedin url (met bijgewerkt profiel) en een relevante ‘quick bite’ via info@sportaneous.nl

Meer info? Contact Sven Willemsen via sven@sportaneous.nl of 06-24907798

www.sportaneous.nl