deafdelingmarketingDe Afdeling Marketing is een dynamisch en zeer snelgroeiend marketingbureau in Utrecht. Wij zijn gevestigd in de gevangenis De Vrije Wolf en met een enthousiast team voeren we voor een groot aantal MKB bedrijven de marketing activiteiten uit.

Wij werken voor interessante merken die een toonaangevende positie hebben in hun markt. Door middel van content marketing versterken we hun marktpositie. Op basis van een contentmarketingplan werken wij contentitems uit waarmee we hun doelgroep informeren, inspireren en verder helpen. In de vorm van blogs, artikelen, klantcases en whitepapers.

Gezocht: Wij zoeken een enthousiaste copywriter / journalist die zich graag inleeft in een breed scala aan onderwerpen, graag de verdieping op zoekt en informatie op een toegankelijke manier kan uitwerken. Wij geven je graag de ruimte voor creatieve ideeën en eigen input.

Ons aanbod:

  • Je werkt samen met ervaren (content) marketeers
  • Je krijgt een vergoeding (in overleg) per uur dan wel een vaste vergoeding voor een opdracht
  • Je hebt de vrijheid je werk zelf in te plannen.
  • Je kan je opdracht uitvoeren waar dat voor jou het prettigst is.

 

Heb je interesse?

En wil je meer weten over de opdracht of De Afdeling Marketing? Neem dan contact op met Ronald Nijveldt, 06-33690321 of ronald@deafdelingmarketing.nl.