snucultuur

Per 1 december zoeken wij, de Stichting NUcultuur, iemand die ons team kan komen versterken. Stichting NUcultuur organiseert in de leefomgeving ‘NUtrecht’ aan de Cartesiusweg/ CAB-Rondom 90A wekelijks evenementen en coacht en stimuleert daarnaast jonge creatievelingen in het ondernemen met hun passie.

Wij zoeken een bijzonder schrijftalent dat ons team als blogger kan komen helpen in het krachtiger profileren van Stichting NUcultuur en haar activiteiten. Concreet zal dit inhouden dat de student via interviews en onderzoek een gevoel creëert voor de meerwaarde en urgentie van de unieke werkwijze met jongeren die Stichting NUcultuur hanteert, om hier vervolgens een wekelijkse blog over te publiceren met als doel het draagvlak voor Stichting NUcultuur en haar werk te vergroten.

Voor deze opdracht zijn wij voornamelijk geïnteresseerd in studenten die wat langer beschikbaar zijn, om vanaf begin januari te beginnen met een wekelijks artikel. Wij verwachten dat dit de student in het begin wat tijd voor oriëntatie kost, waarna een paar uur per week volstaan om het artikel te schrijven inclusief de nodige tijd om op de hoogte te blijven van het nieuws binnen de organisatie. Het werk kan op uitermate zelfstandige wijze worden uitgevoerd; wel zijn er veel mogelijkheden tot het conceptueel sparren met partners binnen het team en krijgt de student een werkplek op de locatie NUtrecht.

Tegenover de opdracht kunnen wij helaas geen vergoeding bieden; over een onkostenvergoeding valt wel te praten. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze leuke opdracht? Neem dan direct contact met ons op en stuur je reactie naar addejong@nucultuur.nu, of bel met 06-53185175. Voor meer informatie kun je ook kijken op www.nutrecht.nu. Wij zijn benieuwd!